"Pisica neagra", stewardesa care a sfidat moartea, dezvaluiri cutremuratoare. Laura Grigore: "Au durat 18 secunde pana s-a rupt avionul in doua"

Sursa: Libertatea
Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 11:13
106 citiri
"Pisica neagra", stewardesa care a sfidat moartea, face dezvaluiri cutremuratoare. Laura Grigore a povestit, in direct la TV, cum a reusit sa scape din infern.
Laura Grigore, cunoscuta drept "Pisica neagra" de la Tarom, a vorbit la "Agentia VIP" despre clipele de groaza pe care le-a trait in timpul unui zbor, in urma cu ceva timp.Citeste si...Ramona Badescu l-a sedus pe Cosmin Selesi. Cum s-a ajuns in aceasta situatieFetita actritei Tili Niculae, in spital. "Ii vom face punctie sa aflam daca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.