Povestea cutremuratoare a politistului bagat in coma de interlopul "Danezu'". A dat primele semne de viata dupa 7 ani: "Pare ca ne aude, insa..."

Sursa: Cancan
Joi, 20 Aprilie 2017, ora 05:48
45 citiri
CANCAN.ro, site-ul numarul 1 din Romania, a aflat ca acum politistul pare sa dea primele semne de viata, dar si ca si-ar reveni din starea vegetativa in care se afla de cand a fost adus acasa. De cativa ani buni se afla la pat, iar mama sa e cea care ii sta la capatai si il ingrijeste zi si noapte.
"E putin mai bine, tragem si noi sa fie cat mai bine. Acum pare ca ne aude, insa nu poate spune nimic. Vrem sa il ducem din nou la recuperare. El necesita ingrijire constanta din partea noastra. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.