Prezentatoarea TV careia i-a fost ucis sotul, dezamagita de instanta. Ce pedeapsa a primit criminalul: "Azi am trait un soc"

Sursa: Libertatea
Luni, 18 Mai 2015, ora 15:40
15 citiri
Diana Maris Costea, prezentatoarea TV careia i-a fost ucis sotul, in luna martie, este dezamagita de decizia pe care au luat-o autoritatile in acest caz care a socat opinia publica. In luna martie, omul de afaceri Valentin Costea a fost lovit cu o bara de fier in cap, de catre un individ consumator de droguri. Barbatul de 36 de ani a intrat apoi in coma si a decedat dupa cateva zile.
Recent, judecatorii au luat si o decizie in acest caz. Decizie care a dezamagit-o profund pe Diana Maris Costea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.