Primele declaratii dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Fostul sot al Mariei Marinescu: "Am fost injunghiat cu o furculita in burta si...!"

Sursa: Cancan
Marti, 25 Octombrie 2016, ora 22:11
66 citiri
Cand totul parea perfect in viata lui, Frank a fost acuzat de trafic de droguri in dosarul Air Cocaina. Mai exact este acuzat ca ar fi fost implicat intr-un transport de 700 de kg de cocaina pe ruta Republica Dominicana - Sudul Frantei. Din aprilie 2013 pana acum doua saptamani, Frank a fost inchis intr-o inchisoare din Franta.

Revista Ciao!, care apare miercuri, pe 26 octombrie, la toate chioscurile de ziare, a stat de vorba cu Frank, care sustine ca intotdeauna ca este nevinovat. Cum a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.