Razvan Simion si Lidia Buble au plecat din tara! Unde isi petrec vacanta cei doi indragostiti: "El umbla mereu cu palarie si..."

Sursa: Cancan
Luni, 03 August 2015, ora 05:43
239 citiri
Saptamana trecuta, Razvan Simion si Lidia Buble au plecat in prima vacanta de cand sunt un cuplu. CANCAN.ro a aflat ca cei doi se ascund pe o insula privata din Grecia, alaturi de o gasca de prieteni.
Faptul ca sunt amanti nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, insa, Razvan Simion si Lidia Buble fac tot posibilul sa stea departe de ochii curiosilor. Recent, prezentatorul TV a luat vacanta, asa ca si-a facut bagajele si a plecat pe litoral. Nu singur, ci cu femeia cu care s-a cuplat dupa ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Razvan Simion Razvan Simion Lidia Buble Razvan Simion vacanta iubita