Regizoarea Chris Simion-Mercurian, declaratii emotionante despre experienta cancerului de san. "Mi-am dat intalnire cu Dumnezeu in perioada asta"

Sursa: Libertatea
Marti, 13 Noiembrie 2018, ora 12:27
14 citiri
Acest diagnostic mi-a reamintit ce este esential. Conteaza atitudinea. Sa treaca firesc, normal, sa nu faca din acest diagnostic o maladie de parca ne-am intoarce cu nu stiu cati ani in urma. Pentru mine a fost bizar, iar in jurul meu oamenii se comportau timid, stangaci. Toate lumea stie ca avem celule active si inactive si ca la un moment dat se poate dezvolta o tumoare care poate deveni maligna. Tratamentul de citostatice te duce la zero. Traiesti cu vulnerabilitatea asta toata viata. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.