Reincepe razboiul dintre Zavo si Pepe! Anuntul facut de Oana in urma cu doar cateva momente: "Mi-e mila de el, restul e CANCAN"

Sursa: Cancan
Marti, 05 Mai 2015, ora 15:29
76 citiri
Vestea ca Pepe a urgentat procedurile pentru procesul impotriva ei si ca-i cere daune morale in valoare de 150.000 de euro i-a starnit rasul Oanei Zavoranu. Vedeta e atat de linistita, incat nici macar nu se sinchiseste sa-si bata capul.

Scandalurile se tin ca scaiul de Oana Zavoranu, dar vedeta traverseaza o perioda de liniste, acum, dupa decesul mamei sale, si nici ca-si doreste sa le ma idea apa la moara dusmanilor. Nu de alta, dar un astfel de eveniment tragic te schimba si, cu siguranta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.