S-a "rupt" cea mai temuta familie din Romania. Adi Minune l-a dat de gol... "Imparatul lumii interlope" isi reneaga fratele!

Sursa: Cancan
Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 06:11
48 citiri
Potrivit surselor noastre, Petre Geamanu este suparat pe fratele sau Gheorghe Geamanu si l-ar renega pe acesta. Gheorghe Geamanu ar fi in relatii reci si cu ceilalti frati ai sai, Sandu si Marin, aflati in arest. Sandu Geamanu a fost condamnat la nu mai putin de 25 de ani de detentie pentru omor.

Imaginile pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, le publica in exclusivitate vin sa confirme dezvaluirile surselor noastre, potrivit carora Petre, Marin si Sandu Geamanu ar fi in relatii reci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.