Scandalul de la inmormantarea Marioarei Zavoranu a scos la iveala un amantlac incredibil! Vadim s-a iubit cu o blonda sexy?

Sursa: Cancan
Luni, 20 Aprilie 2015, ora 18:54
104 citiri
Incurcate sunt caile showbiz-ului, iar controversata inmormantare a Marioarei Zavoranu a dezgropat multe secrete bine ascunse. Printre acestea, si o posibila idila intre Vadim si nimeni alta decat Mariana Rosca, fosta blonda a lui Iri.

Iubitul ei, Alex, Raluca Macovei si Mariana Rosca sunt cele trei persoane care au stat in permanenta alaturi de Oana Zavoranu, in ultimele zile, de cand mama ei a trecut in nefiinta. Nu e lasata nesupravegheata nici macar un moment, in aceste clipe cumplite, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.