Scarlatescu a petrecut toata noaptea in club, dupa care s-a dus sa vada rasaritul, pe plaja! vezi ce femeie celebra l-a insotit!

Sursa: Cancan
Marti, 12 August 2014, ora 01:05
101 citiri
Chef Catalin Scarlatescu este mare amator de distractie, iar de cand a inceput vara nu a lipsit nici macar un weekend de pe litoral. Daca, de obicei, era inconjurat de fete tinere si frumoase, acum, bucatarul s-a distrat cu gasca de prieteni.
Catalin Scarlatescu a cunoscut celebritatea dupa ce a fost cooptat in juriul emisiunii Masterchef, de la PRO TV, insa consacrarea a obtinut-o datorita faptului ca i s-a dus buhul ca schimba femeile ca pe sosete. Bucatarul este mare amator de distractii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.