Scena de la Next Star se va umple de figurine din baloane, in aceasta seara, realizate de trei copii si parintii lor! "Oau... zici ca esti la Disneyland!"

Sursa: Libertatea
Joi, 09 Martie 2017, ora 14:54
21 citiri
Scena de la Next Star se va umple de figurine din baloane! Copiii talentati vor face demonstratii de streetdance, instrumente muzicale neconventionale, pangration - arta martiala originara din Grecia antica - si gimnastica acrobatica intr-o noua editie "Next Star", prezentata de Dan Negru, joi, 9 martie, de la ora 20.30, la Antena 1. Inedit va fi si numarul de indemanare in realizarea de figurine din baloane, pe care-l vor sustine trei copii, Kira, Karina si Stefan, alaturi de mama si tatal lor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.