Se anunta cel mai tare party VIP al verii! Avem toate detaliile botezului fiicei lui Pepe! Pe ce a cheltuit 20.000 de euro!

Sursa: Cancan
Luni, 17 August 2015, ora 12:51
81 citiri
Au ramas numai doua saptamani pana cand Pepe isi va boteza cel de-al doilea copil, pe Rosa Alexandra. Artistul si sotia sa sunt in toiul pregatirilor si se ocupa ca totul sa iasa perfect. CANCAN.ro a aflat toate detaliil evenimentului.

Emotii mari in familia lui Pepe. Pe 30 august va avea loc crestinarea celui de-al doilea copil al artistului. Pentru ca evenimentul se apropie cu pasi repezi, sotia cantaretului, Raluca Pastrama, a intrat in focul pregatirilor, ocupandu-se personal de toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.