"Seriful" si mana lui dreapta si-au ridicat palatele unul langa celalalt, la doi pasi de Bucuresti. Bosii universitari au legat "fratia vilelor"!

Sursa: Cancan
Joi, 13 Aprilie 2017, ora 05:51
123 citiri
Razvan Teodorescu, "mana dreapta" a lui Sorin Cimpeanu, este un om cu o cariera nemaivazuta. Din prodecan la Imbunatatiri funciare (unde a fost chiar si Cimpeanu dar si distinsa sotie) a ajuns prorector, rector interimar si totodata Presedinte interimar la Consiliul National al Rectorilor. In doar doi ani! Asta da talent profesional! Teodorescu a tinut sa fie aproape de bosul cel mare chiar si in timpul liber. Zis si facut! A urmat exemplul lui Cimpeanu si si-a ridicat o vila tot in Otopeni, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.