Stelian Ogica, despre scandalul biletului castigator la loterie. A facut dezvaluiri dramatice despre trauma traita cand a fost retinut

Sursa: Libertatea
Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 12:03
85 citiri
Stelian Ogica a vorbit la TV despre biletul cu care, cu ani in urma, a afirmat ca a castigat premiul cel mare la loterie.
In 2001, Stelian Ogica a fost protagonistul unui urias scandal, el pretinzand ca a castigat marele premiu la loterie, dar ca i s-a furat biletul castigator.
Acum, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Stelian Ogica, care anul trecut si-a casatorit fiica, el a comentat din nou pe marginea biletului buclucas, aducand probe ca dreptatea este de partea lui. Acesta a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.