Tatal Nicoletei Luciu isi striga durerea prin intermediul Cancan.ro! La ce "penitenta" s-a supus doar ca sa-si vada nepotii!

Sursa: Cancan
Vineri, 25 Iulie 2014, ora 05:48
123 citiri
Rasturnare incredibila de situatie in familia Nicoletei Luciu. Tatal sau s-a tinut de cuvant si nu a mai pus gura pe alcool de 11 zile. Ion Luciu asteapta cu nerabdare ca fiica lui sa se intoarca din vacanta si sa il duca sa isi vada cei patru nepoti.
In ultimii ani, relatia parinte-copil dintre Nicoleta Luciu si tatal sau s-a deteriorat teribil. Deranjata ca acesta bea peste masura si nu isi poate controla reactiile, focoasa bruneta nu l-a lasat pe Ion Luciu sa isi cunoasca cei patru nepoti. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.