Te face sa razi de 20 de ani si crezi ca stii totul despre el! Habar nu ai cum arata sotia lui Catalin Mireuta de la Divertis!

Sursa: Cancan
Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 20:10
103 citiri
Este mereu vesel si pus pe sotii, insa putini stiu ca unul dintre membrii trupei Divertis este un familist convins. Astfel, Catalin Mireuta ii dedica tot timpul liber sotiei sale, cu care are o casnicie armonioasa.

Face parte de 20 de ani din grupul Divertis, iar de-a lungul timpului a starnit hohote de ras in casele a milioane de romani. Daca despre talentul sau actoricesc, Catalin Mireuta s-a dezbracat de toate secretele, atunci cand vine vorba despre viata sa personala, umoristul a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.