Tragedia prin care trece o tanara de 20 de ani! Ea si cei doi copii, la un pas sa fie aruncati in strada inainte de Craciun!

Sursa: Cancan
Luni, 22 Decembrie 2014, ora 14:33
24 citiri
Are numai 20 de ani, dar deja este mama a doi copii. Antonia este casatorita si traieste din salariul sotului, insa neajunsurile sunt din ce in ce mai mari. Cele patru suflete risca sa ramana in strada, pentru ca nu mai au bani de chirie.

Era doar un copil atunci cand a intalnit dragostea, iar din prima clipa in care l-a cunoscut pe actualul ei sot, a stiut ca va fi cum el pana la adanci batraneti. De atunci, Antonia s-a casatorit si a devenit si mamica. Nu o data, ci de doua ori. Chiar daca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.