TUNCAY nu o va VEDEA IN ROCHIE ALBA pe ANDREEA MARIN! "ZANA" a fost MIREASA PENTRU UN SINGUR BARBAT! Iata cine A FOST ACESTA!

Sursa: Libertatea
Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 00:45
655 citiri
Toata lumea a fost surprinsa cand a aflat ca Andreea Marin s-a casatorit civil pe 22 decembrie 2013 cu iubitul ei turc, Tuncay Ozturk, in mare secret. Este a treia casatorie a "Zanei", dupa doua mariaje esuate, cu Stefan Banica jr si Cristian Gheorghita, la nunta cu acesta din urma fiind si "prima si ultima oara" cand vedeta a imbracat rochia de mireasa. Orice femeie viseaza sa imbrace rochia de mireasa la nunta cu alesul inimii ei. Iar Andreea Marin nu a fost exceptia de la regula, barbatul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.