Ultima isprava a celebrei Luminita Perijoc: si-a parasit iubitul din Spania si... Sexy-violatoarea taximetristului din Tulcea i-a "spart casa" unui interlop! Detalii senzationale...

Sursa: Cancan
Sambata, 13 Mai 2017, ora 05:44
12 citiri
Pentru Luminita Perijoc lucrurile par sa se fi schimbat mult din momentul in care devenea celebra pentru ca a batut un taximetrist pe care l-a si violat, in urma cu cinci ani. Asta deoarece "sexy-violatoarea" a fost plecata din Romania. Dupa ce s-a mutat in Spania si-a gasit jumatatea si a trait o poveste de dragoste cu un afacerist. (CITESTE AICI TOATE DETALIILE IDILEI) S-ar parea insa ca totul s-a destramat, dupa ce Luminita Perijoc l-a parasit pe spaniol.
Ea a ales sa se intoarca in tara, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.