Un concurent de la "Romanii au Talent" ameninta ca se sinucide! Sotia lui e in stare de soc: "Mi-a spus ca se arunca de pe bloc!"

Sursa: Cancan
Joi, 27 August 2015, ora 05:43
37 citiri
Fostul concurent din Pascani de la "Romanii au Talent", Viorel Botezatu, traieste impreuna cu familia sa de pe o zi pe alta. Acestia locuiesc intr-o camera de camin plina cu gandaci si sobolani.
Viorel Botezatu, barbatul care a surprins o tara intreaga la un show de televiziune, ce cauta talente in toata tara, a ajuns sa isi calculeze fiecare leu din buzunar. Anul trecut, Viorel s-a prezentat in fata juriului imitand mai multe animale, printre care un cal si un caine. Mai mult, a incercat sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Viorel Botezatu bloc Romanii au Talent gandaci