Va castiga o suma record in noaptea de Revelion! N-ai sa crezi ce suma fabuloasa va primi Andreea Banica pentru sase concerte!

Sursa: Cancan
Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 05:50
257 citiri
In noaptea de Anul Nou, Andreea Banica va canta in sase locuri diferite din Bucuresti si Ploiesti, devenind, astfel, artistul cu cele mai multe spectacole de Revelion. Blondina va incasa in numai opt ore, aproximativ 20.000 de euro.
Anul 2013 a fost unul dintre cei mai buni din cariera Andreei Banica. In ciuda faptului ca majoritatea artistilor autohtoni se plange de faptul ca sunt extrem de afectati de criza financiara si au din ce in ce mai putine spectacole, artistei i-a mers totul ca pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.