VANCICA, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui FANE SPOITORU da din casa dupa moartea acestuia: "Nu a fost interlop, doar..."

Sursa: Cancan
Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 06:10
777 citiri
Fostul patron al clubului de fotbal Rapid a avut de spus numai cuvinte de lauda la adresa lui Fane Spoitoru. Cei doi au avut o relatie de prietenie care a durat peste 40 de ani. CANCAN.ro a aflat mai multe informatii despre relatia celor doi.

"Am avut o relatie speciala care a durat peste 40 de ani, era un om deosebit iubit de toata lumea. El nu era asa cum a spus toata lumea, ii placea sa impace lumea, nu era conflictual. O data cu el a murit un adevarat crestin.Toate conflicte pe care le-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.