Vesti groaznice pentru mulatra Nadine! Si-a recoltat celule stem la nastere, apoi s-a pomenit cu scrisoarea asta la usa!

Sursa: Cancan
Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 00:40
209 citiri
Nadine Apostolescu, cunoscuta mulatra care s-a implicat pe mai multe planuri in show-biz, prezentatoare de emisiuni, de moda sau chiar solista, s-a trezit chemata la tribunal, fara sa-si explice care era motivul. Misterul s-a lamurit, intr-un final.
Institutia medicala a sesizat magistratii Judecatoriei Sectorului 1 in urma cu doua luni, iar acestia au citat-o pe Nadine ca sa se prezinte la primul termen de judecata, pentru data de 7 octombrie. Mulatra, care este mamica unui baietel de patru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.