Vezi ce au facut la Bac doua dintre cele mai celebre eleve din Romania: iubita impresarului Lucian si "violata" de la Jean Monnet!

Sursa: Cancan
Marti, 09 Iulie 2013, ora 00:34
227 citiri
Pentru aproximativ 55 % dintre candidatii de anul acesta de la Bac, luni a fost o zi frumoasa: au aflat ca l-au promovat. Printre ei, Maria, fosta iubita a impresarului Innei, Alexandra, fata lui Liviu Dragnea si fata lui Nicusor Constantinescu.

Nu la fel de fericiti sunt Oana Racovita, eleva care l-a acuzat de viol pe fostul sau profesor de sport de la Jean Monnet, Georgiana, verisoara Danielei Crudu, ori Nicusor, fiul manelistului Nicolae Guta. Pentru ei, socotelile cu examenul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.