VIDEO EXCLUSIV. Am aflat in premiera! Ce cadou intim i-a pregatit Prima Doamna lui Traian Basescu... Nu ghicesti dintr-o suta de incercari!

Sursa: Cancan
Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 05:43
60 citiri
Maria Basescu i-a pregatit un cadou mai mult decat emotionant sotului ei. Fosta Prima Doamna a Romaniei i-a cumparat celui cu care a petrecut mai bine de 40 de ani de viata un... clopotel pe care este inscriptionat mesajul: "Sotul perfect". (VEZI SI: Avem imagini in exclusivitate! Base a facut pranz cu "fetele" lui si...)
De altfel, Maria si Traian Basescu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din politica romaneasca. Maria Basescu a fost, de-a lungul timpului, o prezenta discreta in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.