VIDEO EXCLUSIV / Frica de spatiile inchise l-a transformat pe sotul Gabrielei Cristea in cetatean model. Are fobie de puscarie!

Sursa: Libertatea
Miercuri, 29 Martie 2017, ora 05:45
40 citiri
Tavi CLonda se descrie ca fiind un cetatean model. Sotul Gabrielei Cristea isi plateste toate amenzile, de teama sa nu fie condamnat! Tavi Clonda, sotul Gabrielei Cristea, are fobie la spatiile inchise, motiv pentru care le evita cat poate de mult. Tocmai de aceea, este si un cetateam model, pentru a nu ajunge vreodata in situatia de a fi condamnat. Citeste si...Anda Ghita a ramas fara nasi pentru fiul ei. Trebuia sa-l cunune Maria Constantin si Marcel Toader "Nu-mi plac locurile inchise. Sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.