VIDEO EXCLUSIV / Ilinca si Alex Florea s-au urcat in avion fara emotii pentru finala Eurovision de la Kiev. "Sunam bine si sigur va fi bine!"

Sursa: Libertatea
Marti, 02 Mai 2017, ora 05:45
46 citiri
Ieri dupa-amiaza, delegatia Romaniei in frunte cu Ilinca si Alex Florea, castigatorii preselectiei nationale, au plecat catre Kiev, locul unde va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017. Artistii si-au luat la revedere de la fanii de acasa intr-o gala organizata in incinta Aeroportului Otopeni, la care a participat intreaga echipa in frunte cu Iuliana Marciuc, sefa delegatiei noastre pentru cea de a 62-a editie a celui mai important concurs muzical european. Din echipa de suport face parte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.