VIDEO EXCLUSIV/Relatia Adinei Buzatu cu fiica ei e mai stransa de cand s-au despartit. "Ea e inteleapta familiei, eu sunt aia nebuna"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 14 Martie 2018, ora 22:03
77 citiri
Despartite de cateva luni, Adina Buzatu si fiica ei au devenit ...si mai apropiate. Sara a plecat in Elvetia la studii si vine acasa doar in vacante, insa mama ei nu s-a obisnuit cu despartirea de ea, asa ca zilnic "inrosesc" telefonul.

Adina Buzatu si fiica ei au avut mereu o relatie foarte apropiata, Sara incepand chiar sa lucreze alaturi de mama pe cand avea doar 8 ani, asa ca despartirea a fost una destul de greu de suportat. Sara a ales sa studieze in Elvetia managementul hotelier. "Ma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.