VIDEO EXCLUSIV/ Solistul care canta la coafor. In asteptarea celebritatii, Dobrica Mario face repetitii in timp ce tunde!

Sursa: Libertatea
Luni, 16 Aprilie 2018, ora 15:02
69 citiri
Solistul Dobrica Mario Dorel nu sta cu mainle-n san in asteptarea celebritatii. Sarguincios, tanarul care a avut multe participari la concursuri muzicale, ba a fost aplaudat si pe scena Salii Palatului, isi repeta temele de la canto ori canta pur si simplu in timp ce isi exercita meseria, cea de hairstyling.
"Le imbin pe amandoua, cant si ma ingrijesc de par cu placere, deseori cand chiar si cu clientele mele, in duet. Nu deranjez pe nimeni la salon, Claudia Balan, sefa mea e incantata de acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.