VIDEO EXCLUSIV/Testul suprem pe care l-a avut de trecut iubitul Andreei Marin. "Conteaza in primul rand parerea copilului meu!"

Sursa: Libertatea
Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 05:44
79 citiri
Andreea Marin si-a refacut rapid viata dupa divortul de anul trecut. Vedeta este fericita alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, iar acest lucru se datoreaza si Violetei, fiica ei si a lui Stefan Banica Jr, care a avut un cuvant greu de spus in aceasta privinta.
Andreea Marin a fost invitata la interviurile LIVE Libertatea pe Facebook, ocazie cu care ne-a impartasit cateva detalii despre noua ei viata. Este o mama full time, femeie de succes si si-a gasit jumatatea de luni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.