VIDEO / Mirela Retegan de la Gasca Zurli a vorbit despre cele mai socante momente din cariera ei. "Ne-au zis ca suntem criminalii viselor copiilor..."

Sursa: Libertatea
Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 11:00
164 citiri
Mirela Retegan este creatoarea unui fenomen de entertainment pentru copii care poate fi comparat doar cu Abracadabra, care a facut multe copilarii fericite. Fara insa sa se bucure de emisiuni la TV, Gasca Zurli a cucerit copiii si a lansat deja o moda printre cei mici. Salile spectacolelor Zurli sunt mereu pline, mii de parinti si copii inghesuindu-se sa prinda locuri cat mai in fata.
Citeste si...Andreea Mantea i-a socat pe invitati cu rochia "cu burta". "Esti insarcinata?"Oana Zavoranu, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.