VIDEO/Olimpia Melinte, actrita "noului val": "M-as bucura sa existe mai multa lumina si mai mult umor in cinematografia romaneasca"

Sursa: Libertatea
Sambata, 24 Februarie 2018, ora 15:02
22 citiri
La aproape un deceniu de cand debuta in filmele unor regizori mari, cum ar fi "Cele ce plutesc", de Mircea Danieluc, actrita Olimpia Melinte spune ca e timpul "unui nou val" in cinematografia romaneasca. Nominalizata de spanioli la categoria "Revelatia anului" in 2014, la noi a spart gheata productiilor online cu un film despre ...viata de actor.

In 2019 va fi lansat filmul "Proiecte de trecut", cu Olimpia Melinte in prim-plan. Filmul spune povestea "Siberiei romanesti", redand drama ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.