Zavo este in stare de soc! Ce se intampla cu averea Marioarei daca nu va fi salvata de medici: "Nu am vorbit niciodata..."

Sursa: Cancan
Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 15:19
74 citiri
Problemele de sanatate ale Marioarei Zavoranu s-au agravat subit, iar viata ei atarna de un fir e ata. Oana e in stare de soc la gandul ca si-ar putea pierde mama si e atat de stresata, incat nici nu-i mai pasa de averea pentru care s-a razboit atat.

De saptamana trecuta, Oana Zavoranu sufera si se roaga neincetat pentru sanatatea mamei sale. Marioara Zavoranu se afla la Terapie Intensiva la Spitalul Fundeni si, dupa cateva zile incerte, in care inima ar fi putut sa inceteze sa ii mai bata, se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.