24 de zile pana la meciul dintre Bute si Pascal: "Nu va face fata ritmului pe care-l voi impune! Lucrez la un plan A, dar si la un plan B"

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 09:24
46 citiri
Lucian Bute se pregateste intens de marea lupta cu Jean Pascal din ianuarie 2014, fostul campion mondial promitand ca adversarul sau nu va rezista ritmului impus de el in timpul luptei.

Bute isi va apara in lupta cu Pascal titlul NABF la categoria semigrea, intalnirea urmand sa aiba loc pe 18 ianuarie in Bell Centre, din Montreal.
"Jean Pascal este genul de boxer care poate lupta intre 90 si 120 secunde pe runda. Nu va face fata ritmului pe care-l voi impune eu. Lucrez alaturi de Stephan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: meci Bute Pascal Lucian Bute titlu