A inceput duelul declaratiilor * Ionut Chirila: "Putem sa o batem clar pe Steaua, dar mi-e scirba sa aud ca acest meci e blat!"

Joi, 13 Februarie 2014, ora 13:13
72 citiri
Antrenorul celor de la Chiajna, Ionut Chirila a prefatat in direct la DolceSport, primul meci oficial din 2014 din Liga 1, care se va juca miine seara de la 20:30 pe Ghencea, intre Steaua si Concordia.

Chiar daca este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Laurentiu Reghecampf, Chirila a facut o promisiune in fata suporterilor si a celor din fotbalul romanesc, care au tras un semnal de alarma ca partide de vineri poate fi un blat: "Va garantez sa nu vom arunca mingile in tribuna prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.