A "sarit" BAC-ul si omul care l-a ghidat in cariera nu l-a iertat: "Ce o sa ajunga Morutan, sofer de tir?". Duckadam, reactie ciudata: "Ce BAC? Mayweather are BAC-ul?"

Sursa: ProSport
Vineri, 06 Iulie 2018, ora 05:45
21 citiri
Pus sa aleaga intre prezenta la examenul de Bacalaureat si cantonamentul FCSB-ului din Olanda, Olimpiu Morutan (19 ani) a considerat ca e mai indicat pentru viitorul sau sa se antreneze alaturi de noii colegi. Iar decizia luata de pustiul FCSB-ului l-a enervat la culme pe Valeriu Iftime, patronul care, in iarna, l-a vandut la vicecampioana Romaniei.
Omul care i-a ghidat primii pasi importanti in fotbal, Iftime l-a sfatuit pe Morutan sa nu neglijeze invatatara, dar nu a fost ascultat. Iar omul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.