ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3 // VIDEO Ilie Poenaru nu isi iarta jucatorii: "Trebuie sa imi demonstreze ca a fost un accident"

Duminica, 29 Septembrie 2019, ora 23:31
27 citiri
"Din pacate, astazi nu ne-am prezentat asa cum ne doream. Ne-am creat aceste ocazii pe un fond de joc foarte slab din toate punctele de vedere: tehnic, tactic, fizic. Am lucrat toata saptamana, jucatorii stiau unde trebuia sa actionam. Sper sa nu fi fost o teama de numele Steaua. Sper sa tragem invataminte din acest meci si sa ne prezentam la urmatorul asa cum trebuie. Nu a fost FCSB o echipa atat de bine organizata, am fost noi o echipa dezorganizata. Astazi, probabil a fost o zi proasta, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.