ACTE Rapid, lupte de strada. Violeta Moraru: "Administratorul special e un escroc si un hot, ne-a santajat. Azuga Waters a platit 8,4 milioane de lei la Rapid". Din 2014, necesarul clubului ar fi fost de 6,5 milioane de euro!

Sursa: ProSport
Marti, 17 Mai 2016, ora 05:48
167 citiri
Telefonul Violetei Moraru a sunat, duminica, poate a 40-a oara in ultimele saptamani, apelantul fiind reporterul ProSport. Doua discutii se mai purtasera, de cand au aparut primele dezvaluiri in publicatia noastra despre situatia de la Rapid, ambele scurte: o data, la initiativa lui Valerii, sotul Violetei si actionarul majoritar al Rapidului, dornic sa faca niste precizari privindu-l pe Dinu Gheorghe. A doua oara, demersul i-a apartinut ziaristului. Violeta a raspuns, a spus ca este intr-o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.