Adi Mutu despre viata extrasportiva a unui jucator de la Dinamo: "Ma deranjeaza daca pierde mai multe nopti si nu da randament"

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 16:38
22 citiri
Adi Mutu a fost prezentat azi ca director general la Dinamo si a vorbit despre Patrick Petre, unul dintre cei mai talentati jucatori de la echipa, care e acuzat de faptul ca viata extrasportiva ii afecteaza evolutiile.

"Eu voi trata jucatorii asa cum am fost tratat si eu, corect. Daca vreun jucator greseste, trebui sa isi asume responsabilitatea si sa accepte consencintele.

Patrick Petre ar trebui sa se concentreze doar pe fotbal. Ar trebui sa aiba grija cu viata extrasportiva. Nu acceptam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.