Adrian Mititelu fata in fata cu membrii Comitetului Executiv al FRF * Finantatorul U Craiova va fi audiat la cererea procurorilor

Joi, 14 Iulie 2016, ora 11:26
101 citiri
Dupa ce Tribunalul a decis in prima instanta ca FRF, LPF, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt vinovati in cazul dezafilierii Universitatii Craiova, Adrian Mititelu continua razboiul cu membrii Comitetului Executiv al FRF.

Astfel, pe 29 septembrie, la ora 11, Mititelu va fi audiat in dosarul impotriva membrilor CEx care au votat propunerea de dezafiliere a Craiovei.

Procurorul de caz a fost cel care a insistat pentru audierea lui Adrian Mititelu, iar avocatii membrilor CEx s-au opus din doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.