Adrian Mutu, atac DUR dupa evenimentele de la Romania - Marea Britanie: "Pentru ei era normal cand mi se striga * tigane, trebuie sa mori *!"

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 14:18
26 citiri
Adrian Mutu n-a rezistat si a avut o reactie dura la adresa jucatoarelor din Marea Britanie si a oficialilor ITF, care l-au suspendat pe Ilie Nastase dupa o reactie necontrolata.

"Briliantul" isi aduce aminte de momentele pe care le-a trait in cariera de fotbalist. Mutu a jucat si in Anglia, la Chelsea.

"Incredibil! Au oprit meciul pentru ca plangea Konta. Chipurile nu mai suporta injuriile auzite din tribuna! Pai noi, romanii, ce sa mai zicem?! si aici ma refer doar la sportivi (nu mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.