Alibec e sincer: "Am jucat slab si am fost schimbat. Nu sunt in forma, dar voi munci mai mult". Cum a trait penalty-ul ratat de prietenul Budescu: "Deja ma bucuram, nu mi-a venit sa cred"

Sursa: ProSport
Luni, 25 Septembrie 2017, ora 05:37
15 citiri
Denis Alibec (26 de ani) a dezamagit si in derby-ul cu Dinamo. Dupa 45 de minute in care nu a aratat mare lucru, varful de doua milioane de euro a fost inlocuit cu Harlem Gnohere, iar finalul meciului l-a gasit pe Alibec recunoscand forma foarte proasta pe care o traverseaza.
Fara sa stie motivul pentru care nu da randamentul din anii trecuti, Alibec a gasit o posibila explicatie in faptul ca, in Liga 1, e pus sa joace contra unor aparari aglomerate. Solutia pentru a depasi momentul prost? Mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.