Alin Petrache, la 102 ani de la infiintarea COSR: "Istoria ne obliga la mai mult. Toate gandurile noastre merg spre Rio"

Luni, 28 Martie 2016, ora 14:23
14 citiri
Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a declarat la implinirea a 102 ani de la infiintarea institutiei ca istoria ne obliga la mai mult si precizeaza ca abordarea si masurile care se vor lua pentru sport in aceasta perioada pot influenta definitiv modul in care va arata sportul romanesc peste 10-15 ani.

"Situatia sportului din Romania este una complicata la aceasta ora, dar raportandu-ne la trecut ne-am mai aflat in aceasta situatie. Este foarte importanta abordarea pe care o avem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.