Anamaria Prodan continua duelul de la distanta cu Piturca * Cum l-a umilit pe o retea de socializare: "Saltimbancul bretonat s-a trezit vorbind singur. Nici echipele din insulele Galapagos nu-l mai cauta"

Vineri, 03 Martie 2017, ora 05:44
25 citiri
Acuzata de Victor Piturca de faptul ca ar influenta alcatuirea echipei la Steaua, Anamaria Prodan a continuat duelul de la distanta cu acesta, ironizandu-l pe fostul selectioner pe o retea de socializare.
"Saltimbancul bretonat, scolit cativa ani buni prin rigolele "rezidentiale" ale Orodelului, s-a trezit din nou vorbind singur. Asa se intampla cand ai foarte mult timp liber, pentru ca nu te mai cauta nici macar echipele din Insulele Galapagos, tinand cont ca toata lumea a aflat ca s-a lasat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.