Andrei Pavel, despre povara pozitiei de lider mondial: "Oricat ai fi de rece, chestiile astea te apasa" * Rugamintea fostului tenismen pentru fanii Simonei Halep

Luni, 18 Iunie 2018, ora 16:30
26 citiri
Cooptat in staff-ul Simonei Halep in toamna anului trecut, Andrei Pavel, 44 de ani, vorbeste despre presiunea care atarna pe umerii liderul clasamentului WTA odata cu bifarea primului Grand Slam din cariera.

Fostul tenismen crede ca activitatea fanilor in social media sunt o povara in plus pentru castigatoarea turneului de la Roland Garros.

"Viata sportivilor s-a schimbat odata cu evolutia mediilor de comunicare. Facebook, Instagram sunt in floare, pe vremea mea nu existau. Erau ziarele si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.