Aproape de Europene * Romania a castigat cu 3-0 prima mansa a barajului de calificare la Euro 2017, dar are nevoie de minimum doua seturi in Ungaria, la retur

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 10:32
18 citiri
Reprezentativa feminina a Romaniei e foarte aproape de calificarea la Campionatul European care se va disputa anul viitor, in Azerbaidjan si Georgia.

Sambata, la Piatra Neamt, echipa pregatita de italianul Davide Delmati a trecut lejer in minimum de seturi de nationala Ungariei. Maghiarele nu au ridicat niciun fel de probleme "tricolorelor", care si-au adjudecat seturile la 17, 18 si 15!

Calificarea se joaca insa pe 9 mai, la Erd, acolo unde este programat jocul retur. Ungaria a ocupat locul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.