Asta primeste cel care cumpara Dinamo! Negoita a dat "din casa" si a spus tot. Palmaresul, in aer: "Il vede cineva? Sunt de 6-7 ani aici, eu n-am dat de el!"

Sursa: ProSport
Vineri, 14 Iunie 2019, ora 05:48
37 citiri
Este cunoscut faptul ca societatea a carei actionar este Ionut Negoita nu detine palmaresul clubului Dinamo, fondat in 1948, cu 18 titluri de campioana, 13 Cupe ale Romaniei si doua Supercupe. Finantatorul clubului din "Stefan cel Mare" si-a inaintat intentia de a vinde echipa si spune ce va primi viitorul actionar al clubului:
"Baza de la Saftica, valoreaza o suma importanta. Autocar, masini, microbuze. Dreptul de a juca in Liga 1, o societate continuatuare a tot ce inseamna fenomenul Dinamo. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.