ATAC DEVASTATOR. "Jucatorii nationalei sunt niste muncitori necalificati. Este o rusine ca acest meci a avut o audienta asa mare. Nu se poate sa te uiti la o nationala care este de rahat"

Luni, 27 Martie 2017, ora 21:21
29 citiri
Radu Banciu nu s-a zgarcit la critici, dupa ce Romania a jucat mediocru in fata nationalei Danemarcei. Jurnalistul a afirmat ca nu intelege cum aceasta partida a facut o audienta foarte buna, in conditiile in care "tricolorii" au evoluat lamentabil. De asemenea, Banciu crede ca prima reprezentativa nu are niciun viitor cu germanul Christoph Daum.

"Eu l-as schimba pe Daum, nu pe Burleanu. Daum nu duce nationala nicaieri. Ai doua variante: ori il tii 10 ani pe Daum, ca sa vedem daca poate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.