Atentie, cad capete! Napoli a fost deja substituit cu Isaila la Poli Iasi, iar Florin Marin e ca si demis dupa esecul de la Medias

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 10:31
32 citiri
Timp de 11 etape s-a petrecut un fenomen rar in Liga 1: un sigur antrenor a fost inlocuit, atunci cand Dario Bonetti a plecat de la ASA Tg. Mures, iar Dan Alexa i-a preluat postul.

Odata cu pauza competitionala prilejuita de meciurile echipei nationale cu Armenia si Kazahstan au inceput si mutarile pe banca tehnica.

Prima s-a consemnat in Copou, acolo unde Nicolo Napoli a fost debarcat de la carma lui Poli Iasi. Dupa infrangerea cu Timisoara, 0-1, italianul si-a luat ramas bun de la echipa si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.