BETIS - BARCELONA 1-4 // VIDEO Leo Messi, zeul blaugrana: e mai bun ca Real si PSG! * "Exista mari jucatori, exista cei mai mari jucatori ai tuturor timpurilor si apoi exista Messi"

Luni, 18 Martie 2019, ora 13:30
32 citiri
Sevilla a vazut in doar 22 de zile un Messi divin, inspirat, artistic. Hat-trick de clasa pe 23 februarie, la 4-2 blaugrana pe "Sanchez Pizjuan". Si alta "tripla", si mai spectaculoasa, pe 17 martie, la 4-1 catalan pe "Benito Villamarin".

Reactiile care impresioneaza

Cand"scarita"-curcubeu a argentinianului a mangaiat bara si s-a oprit in plasa, reactiile celor din jur au fost impresionante. Ele au descris frumusetea executiei sale. Sergi Roberto, Lenglet si Jordi Alba, coechipierii, s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.